Видеоразказ за успеха на младите хора от Дневен център „Светове“

В светлината на празниците в края на 2023 г. споделяме видеоразказ за успеха на млади хора с интелектуални затруднения, подкрепени от екипа на Комплекс за социални услуги Дневен център „Светове“. Успехът има различни лица и преживявания, но и общи представи – за повече самостоятелност, за справяне с нови дейности, за принадлежност към общността на активните и работещите.

Видеото е част от допълнителните комуникационни дейности по проект „Да работим заедно – подкрепа за трудови умения за хора с интелектуални затруднения“, изпълняван от Фондация „Институт за социални услуги в общността“ и Фондация „Светът на Мария“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани България в рамките на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Гледайте и споделяйте!

Видео със субтитри на български език

 

Видео със субтитри на английски език

 

Видео на български език без субтитри

 

Проект „Да работим заедно – развитие на трудови умения на хора с интелектуални затруднения“ се осъществява с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани България в рамките на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Фондация „Институт за социални услуги в общността“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

www.activecitizensfund.bg

Posted in Новини.
venenatis accumsan quis elit. libero. id Curabitur