„Не изхвърлям, а помагам“ – инициатива с кауза

Уважаеми колеги,

Искаме да споделим за една нова инициатива, която може да бъде полезна на вас или на ваши партньори. Он-лайн платформа за дарения на употребявани вещи за бита свързва дарители и нуждаещи се в общо информационно пространство.

В платформата „Не изхвърлям, а помагам“ публикуват обяви хора, които притежават запазени домакински вещи и имат желание да ги дарят, и организации и хора, които се нуждаят от различни предмети за бита, но нямат възможност да ги закупят. Чрез страниците си в социалните мрежи екипът на платформата оказва съдействие на нуждаещи се и при провеждане на кампании за събиране на различни домакински предмети – дрехи, обувки, мебели, електроника, детски принадлежности, книги, текстил, предмети за свободното време и др.

Платформата е създадена с благотворителна цел и е насочена както към подкрепа на хора в нужда, така и към подобряване състоянието на околната среда чрез повторна употреба на запазени домакински предмети и отклоняването им от депата за отпадъци.

Ако проявявате интерес към инициативата бихте могли да получите повече информация на сайта на платформата на адрес www.reusebg.com.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

Posted in Новини.
libero vulputate, felis facilisis venenatis, elementum porta. pulvinar