Покана за участие в онлайн семинар „Учим заедно“

Покана за участие в онлайн семинар „Учим заедно“

На 10 юни 2021 г., от 14.00 до 16.00 ч., ще се проведе онлайн семинар „Учим заедно“, организиран от Фондация „Институт за социални услуги в общността“.

Събитието има за цел представяне и популяризиране на видеоклипове за развитие на умения за самостоятелен живот за хора с интелектуални затруднения в няколко области – трудови умения, битови умения, умения за общуване, умения за планиране и грижа за здравето. В семинара ще участват хора със затруднения, родители, специалисти, застъпници, доставчици на социални услуги, представители на партньорите, други заинтересовани.

Видеоклиповете са достъпни в регистрационната форма за участие в семинара и в YouTube. Могат да бъдат ползвани от специалисти, доставчици на социални услуги, родители, застъпници, ментори в срещи, обучения, застъпнически инициативи.

Семинарът е в рамките на международния проект ILLICO, насочен към подкрепа на хора с интелектуални затруднения чрез развитие на пакет от инструменти, които партньорите по проекта прилагат в работата си – изследователски инструменти (Франция), видеоклипове за умения за самостоятелен живот (България), програма за менторство (Ирландия) и програма за партньорство с родители и помагащи (Финландия). Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Програма Еразъм+ на Европейската комисия.

Заповядайте!

Линк към регистрационната форма: тук
За повече информация, посетете секцията на проекта: Подкрепа на хора с интелектуални затруднения за самостоятелен живот: център на европейския проект

Posted in Новини.
nec mi, velit, facilisis elit. ultricies neque. consectetur sed Lorem