Обява за набиране на кандидати за работа по проект „Училище за успех – Модел за образователна интеграция, основан на силните страни“

Проект „Училище за успех – Модел за образователна интеграция, основан на силните страни”
Договор № BG05M2OP001-3.002-0336-C01

Фондация ИСУО, съвместно със СУ „Христо Ботев”- с. Горна Малина и Общинска администрация Горна Малина, обявява възможността за кандидатстване по проект „Училище за успех – Модел за образователна интеграция, основан на силните страни“.

Проектът е финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Позициите са:
1. Координатор работа с родители:
Кооодинаторът работа с родители участва в работата със семействата на ученици от ромски произход в риск от отпадане от училище и с мрежата за осигуряване на подкрепа (чрез провеждане на групови и индивидуални срещи, консултиране); участва в провеждането на анкетно проучване сред 50 ученика с ромски етнически произход (индикативно) от начален, среден и горен курс и 15 класни ръководители и учители; привлича 3-ма родители на ромски ученици и, съвместно с психолога, ги подготвят за ролята на образователни медиатори за подкрепа на учениците при конфликтни ситуации, при промяна на потребностите им или при потребност на семейството.
Изискавания за позицията: Средно образование, добри компютърни умения, опит в работа с мацинствени групи от ромски произход, умения за работа в екип, отлични комуникативни и организационни умения.
2. Координатор извънкласни занимания и мероприятия:
Координаторът извънкласни занимания и мероприятия, който трябва да е служител от Общинска администрация, Горна Малина, осъществява координация и подкрепа на клубовете за развитие на силните страни на учениците, както и свързаните с тях публични мероприятия за популяризиране на постиженията на учениците и на модела на силните страни; активно участва в дейността по информиране и публичност на проекта, като текущо изготвя публикации в местни електронни медии (в сайта на общината) за информиране за предстоящи и проведени проектни дейности, дейности на клубовете и мероприятия в общността; активно участва в организирането и провеждането на информационна среща за представяне на проекта пред общността и целевите групи в началото на проекта и финална конференция за представяне резултатите по проекта.
Изискавания за позицията: Висше образование, добри компютърни умения, опит в дейности за публичност, опит в работа с ученици и техните семейства, умения за работа в екип, отлични комуникативни и организационни умения.

Допълнителна информация за проекта може да бъде намерена на уеб страницата на фондация ИСУО- www.icss-bg.org, рубрика „Проекти”.
Кандидатите, които проявяват интерес, трябва да подадат заявление до Ръководителя на проекта (приложено по-долу) в срок до 23.03.2017 г. на ел. поща [email protected] или в офиса на фондация ИСУО, намиращ се на адрес: гр. София, ул. “Г. С. Раковски“ №61, ет. 3, ап. 8.
С одобрените кандидати ще бъде сключен трудов договор за работа по проекта.
Заявлението за кандидатстване може да изтеглите оттук: Zaiavlenie 0336

Posted in Новини.
libero mi, venenatis ut at justo